nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: kolera-şampiyonu sıkar yarış Çarş. Tem. 01, 2009 10:47 pm | |
| (Sagopa Kajmer & Kolera)
[Sago Verse] Hey!.. Bos bardak saki lazım mey Dertli basa tas at, hadi kır bası ye!.. Yılgına dalgın deme baygın sey Sıra sıra huzun dizdim peyder pey İcimde yıkıcı fırtınam var usta İçimde mahpusta, virusler uruyor pusta Hain elinde susta, hadim silah Yunus'ta riyadan rasta Soyle, ne is bu boyle?.. Ben gunes, sen golge Bırası yasak bolge, adım at geriye, girende bozulur denge Hey rap bu!.. Burada gunes batmıs. Cocuk buna alıs, lafla saglanamaz barıs Battal gocuk karla yagmura karıs Benim yas basını almıs moruk sampiyonu sıkar yarıs Dinle!.. Neyi acep ulesemiyosun benimle?(Benle) İsine bakacak gozun yok mu yuzune?.. Bak isine!.. Attıgım bombalar patlar ustune.
[Kolo Verse] Sen bir kedi gordun Tweety Thomas'a kaldı hep 3'un 1'i ben bir duba gordum sanki bir de kendini begenmiski
Bir cift gozden olur belli, saldir baba kelli felli indir kendini asagı artık ol mukavemetli
Sagom o da ney? Acikmakta yine bosbogazı caney karalıgı yuzunden dane dane hey gunahmı ala ala bitirdiniz OLEY safını yarıyor hasmın, dinle kurtul, helak olma hey
Dovme dizini ben doverim kızını hey birgun melankolik olursa herkes hic sasırma hey yolumu kesen kervanların zulası olsun onume mey yol kıldan ince kılıctan keskini KOLO bezgin.
Dinle ey sozunu eri Rapin eri hey kuvvetmira liriklere Rape rafineri hey Cabala bosuna kamarana git saklan vaktince arlan, hakkınca paklan... | |
|