nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: kolera-bir bilsen Çarş. Tem. 01, 2009 10:14 pm | |
| bir ganimettir ciğerinden geçen her nefes gitti giden hiç gidenden var mı ses biri yer biri bakardı öyle koptu kıyamet büyüklük göstermekti küçüklüğe alamet görünüyor ruhunun çirkin köşeleri öyle güzelsin ki hala elmasın çamurlu hali parlamadığını fark ettin oldu akıl baliğ böyle dosta malüm olur alemin tüm halleri yalnız kalınabilen bir yer var mı bildiğin saklanacak yer yok derdi Mahmut Hüdayim kullanırda dostu derdi benim canım enayi kahve keftir helalim sanki odur cemalim şekil alır demir döve döve insan olgunlaşır dert çeke çeke dedikodu gibi yayılıyor bende bilmece binilmeyen yaşlı bir at bakılmayan yaşlı bir surattı öptün her gece
bir bilsen içimi bi kemiren var bir bilsen anlayan yok halimi bir bilsen anlatacağım şeyleri bir bilsen ah bir bilsen sen
bir bilsen kaybettin herşeyi bir bilsen çok ağlayacaksın hele gülsen zahirden geçip altını görsen ah bir görsen sen
nakarat.
gazla dostum kesme hızını bunlar rapten laftan anlamaz aldım hızımı sende anlamadın bu kız mı tazı mı beyin boşluk dolu kavramaz havlayan adam ısırmaz iyilik edersin eşek hoşaftan anlamaz
bir kurtarıcı ararken çoktan soğumuştu beden gaddar adam neden üzülsün ki zulm ederken henüz rapi bırakmam için hayli erken savaştığımı bil de korkudan doğurma erken
hakkımda konuşulur ama şahsiyetim bilinmez resmime bakarsın ama gözümün derini görülmez belki elimi tutarsın elime paha biçilmez mayından koşup geçilmez turla ruhum gezilmez
gayba pek meraklıyız bildiklerimize isteksiz bilmediğinden korkan dalaksız yüreksiziz şeytan bal sürdü dudağa hoşumuza gitti tadı kandırıldık anladık bal değilde külmüş adı
nakarat**
Zahir:Gözümüzle görebildiğimiz, algılayabildiğimiz herşeye zahir denir. Gayb:Gayb, duygu organları ile veya hesap ile, tecrübe ile anlaşılmayan şey demektir. Gaybı ancak Allah bilir. | |
|