quLcin Üst Düzey Moderatör
quLcin Tecrübe Puanı : 23528 Karizma Derecesi : 20483 Rep Puanı : 492 Mesaj Sayısı : 524 Doğum tarihi : 08/09/96 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 28 Nerden : sivas/izmir İş/Hobiler : muzik baskeTball resim Lakap : yok :D
| Konu: Hassictir....... Çarş. Tem. 01, 2009 11:25 pm | |
| Çatir Çatir Kemik Sesleri Deler Geçer Kör Yalnız Geceleri İki İleri Bir Geri Yüzülen Deri Ben Basıyım Bonobo'Lar Çeri Fuat Vakti Saptasın Sense Yeri Nuh Gibi Arş Yapamadın Gördün Seli Seni Arayacak Olanlar Kaybolacak Deli Bin Pişman Olacak, Yerle Bir Olacak Solacak Kel Kafana Tarak Bonobo Patalayonundan Püsküren Atak Allah Dey İpte Çıkın Meydana Dizilin Pezevenkler Hadi Yan Yana Kes Kolunu Bak Akan Kana Ak Mı Kara Mı, Dank Etti Mi Simdi Kafana??? Var Olmayanı Seveceksin, Teksin, Boksun Uyardım Boş Ver Leşin Koksun Çaresizlik İçinde Ağladın Aktif Olmadın, Kıçını Kaldırmadın Aldırmadın Burnundan Kil Hadim Oldun Etek Tıraşında Git Dönmelere Takıl Unutma Bana Verilen Akil Sende Mevcut Olan Kum Ve Çakıl Kal Yerine!!! Anneannesi Orospu !!!! Yeaaah!!! Oriantel Hiphop Denilen Yalan Ani Silinir Eylemler Silgi Olursa Yenilir, Düşman Kim Bilinir İkidir Çifte, Üflerse Bitirir İşini, Çişini Getirir İçkiden Sirozun Karaciğeri Harap Ettiği Gibi Fuat İnandığı Değerleri Çevirir Kuzu Gibi Sen Misin Güneş İsteyen? Al Sana Kasırga Ve Tipi! İpi Çektiğim Otuz Bir Gibi Kimi Sikmeye Çalışıyorsun Kancık Bir Bok Sandığın Suratını Akkorda Sikmeden Amcık Bas Teneffüs Ettiğim Havayı Kirleten Gaza Bir Elimde Bisiklet, Ötekinde Kama Laga Luga Yapma Kuduz Köpek Çek Kendini Saçlarından Kendi Hayal Dünyasında Atini Siken Prensin Katından Çık Balkona Atla Ve Çakıl Betona Detone Piçleri Katletmek Gerçek Rap Adına 97'De Önüme Çıkan Her Rap Dosya Senin Damarlarında Kolonya Sikmek Artık Farz Oldu Ekmek İçin Mücadele Oldu! Koldu Dirsekti Yere Seren Sözler, Gözlere Hitap Eden Özler Iç Güdün Beni Gevşer, Kemer Gibi Pantolonun Düşer Üçer Beşer Sikip Atarım Batalyonunu Sonunu Görmeden Çıkar Donunu Kaşarlanmış Orospu Fuat Bilerek Sadist Seklinde Kan Kusturur Atar Durur Mermileri, Kavurur, Kurutur, Uçurur On Altı Delikten Fışkırır Kilimlere Kültür Denilen Paspassın Ulan Sabah Aksam Burada Ayağımı Silen Git Dilen, Bir Daha Da Sor Var Mı Bilen Yoksa İlgilen, Kenetlen, Derinden Elinden Gelen Varsa Rapi Niye Sikiyorsun? Kokuyorsun Bok Gibi! Ötüyorsun, $Ok Gibi Gel Fuat Ağabeyine Domalıp Dövdür Dibini İbine! Tipine Bak Hizaya Gel Derler Bizde Kıçına Değil De Ablak Suratına Oturan Tekme 365 Gün Aralıksız Rapmekte Köpürmekte İç İsler Dejavülerle, Seçmekse Radyoda Türkçe Pop Diye Diye Diye Dinletilen Boka Bandırılmış Düşler Fuat Yolunuzu Gözlerrr Yeeee....... Fani Usta Arkadan Takarsa, Çakarsa Simsek, Akarsa Cerahat Yüzüne Açtığım Yaradan Kafadan Çıkan Kur$Un Susturur Yobazın Kemal İsti Susturduğu Gibi Derken Bağ Makasım Bağırsaklarımdan Geçerken Kalk Erkenden Şebekene Nasihat Yaramaz $Aşmaz Gez Göz Arpacık Çatal Ve Bıçak Yoksa Alırım Bir Bir Kaşık Suyun İçinde Yedi Ceddini Boğarım Soysuz Yılışık Şıllık! $İmdi Yola Koyul Yandaşlarını Ve Kelime-İ Şahadet Getir Kemir Tırnakların Kan Akıncaya, Yer Yarılınca İçine Atla, Patla Balon Gibi 400 Yıl İp Atla Afrikalı Misali, Görün Hali... Yok Siz Göbek Atin, Kafanıza Vurulunca Çıkan Ses Tin Tin Tutun Atin, Atin Tutun 19 Mayıs Da Mı Belli Olur Sahte Gururun?? Saygı Duruşuyla Suçu Di$ Güçlerde Aramak Senin Sorunun Sayın Türk... Sayın Türk.... | |
|