quLcin Üst Düzey Moderatör
quLcin Tecrübe Puanı : 23528 Karizma Derecesi : 20483 Rep Puanı : 492 Mesaj Sayısı : 524 Doğum tarihi : 08/09/96 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 28 Nerden : sivas/izmir İş/Hobiler : muzik baskeTball resim Lakap : yok :D
| Konu: Fuat (feat. Ceza) Verdigim Tohumlari Ekin Çarş. Tem. 01, 2009 11:19 pm | |
| Fuat:
Ölülerin sayisi yasayandan cok tükürdükmü ok püskürttükmü cok düsündükmü yok gurbettir bok ayol ben rapi severim yapiim hop dedik sarjörüm bosalana kadar parmak damat tetik gelin cekip gelin gögsüm delik beynim celik canin sakso calmak istemezse fuck tir git hastir it yarim tik aritmatik görsel olunca farkli grubun ... siritip sirti hancer saplayip kasetlerim icin hop para biriktir Türkcedir etnik kitlesi gelen kültür takvesin ben hicbir vakit annemin oglu degildim in$aa ettigim yuvaya ademle girdim atim sirtimda nargilem yanimda kalbim rapüstad da reosta kanim ceza selamlarim duyulur sulhda Volkan Killa Bati berlin niggaaaa
Ceza:
İcraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal baslatilirsa Istila talebi olmaz ancak Iltica talebeleri kabulümüz Ihitmaye hazir olunuz isti$ar edeyim ben iftiraya kapilana istinadan Ihtiyarladim ben be Fuat ihtiyacinizin yüzde yüzünü karsilar Rap de cep de kelimesi kesmekte Kismet kelifini engeller Bu nispet olacak hepinize seferinizi kefeninize dikecek eleyecek Ebenizi gösterecek tersden Rapi mesken tuttuk sen uyurken Cismen tersden geldik gectik bu testten ve Yelken actik uctuk resmen
Nakarat:
Diledigin Mikrofonu getir LAAAAAW Alti bin Bar cekil LAAAAW Omzumda Mikrofon Bazuka olur Verdigim Tohumlari ekin LAAAAWWWWWWWW
Ben Rap yapmiomkine Rap a$inilmasi Jungle ist teknikde Rapin duayeni yeniden ba$ladi Rahimi pekmez olan Snufflarina Tahini tahiti den yuuuu Muayenehanemi hizmetine sunarken Tasch agimi koluna dolar el haide Her macin galibi Her Tacin sahibi Istanbulu ansizin geliverir ALLAH in filizi kalbini cevir Su sati$i elli bini a$an her fert gidi$ getirsin izni olan yiaaah Hobby rapcisi Fuat ............... kisa kes bo$a ses kasetlerin her biri di$ki
Ceza:
Sol kanattan Efyu pasini verdi kaydim aldim onu calima dizdim tek tek Ayaklarimi kirmaya cali$tilar ben yek ba$ima yürüdüm hep tek top oynarim ama bu pek zor bi mac tek ba$imayim ben golü de bulurum Bek de saglam Ceza sahasina girdim tekmeyi koydular Hakemden yana zaten ümidim yok cok para gerekir onlar icin cok ortalikta topcu cok ve popcu tok ve Rockcu yok ve Walkie Talkie dostluklar bok kokuyor Neyse golümü atmak icin ben yerime gectim önüme duvar gibi defansi serdiler ancak ne fayda kaleye döndüm $utumu cektim direkten döndü Ikinci pozisyon top gene söndü Durdurulamaz atak Söyliim sana bunun sonu $imdiden goldü | |
|