nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: ayben-çıkmaz sokak Çarş. Tem. 01, 2009 11:03 pm | |
| Ayben
Kefaretini ödeyen herkes selametle gider sona eren esaret yalan zaten emanet beden Moruk benden özür bekleme elimde defterim derdi olan varsa gelsin ki ben hiç görmedim İnandın ahla sürmez oyun inanmadınsa sende sorum hangi yüzle geldi etrafında döndü yalan donun Bizle savaşa girme soyun kaydı aldı tolga tolun kanlı yolda kaldı boyun boomerang da kalır kolun Yenildiğini anladığında çekil er meydanından ayben galip olduğunda ağlarlarsın en safından Yıllardır hiç bitmediki bıktık senin yasından ve ağlamanın farkı yoktu timsahın gözyaşından Herkesin bir derdi vardı rap, bu yer serin yaparım sandı kimi bulaştı sözler hep irin Üsküdardadır asıl rap burda bizim bulu derin ayben beton zemin ve şu an fuatta micro emin Çıkarın için girdiğinçıkmazlar indirdiğin bayrak sonunu getirecek çok çakal var bildiğim Yerden göğe yükseldiğimde uluma ben zincirlerim ve kaldı elde beyaz bayrak boşuna dingilliği
Fuat
Acı olur bozuk tuzu kısmen kuru basma tuzak uzak fuata onun yolu Kranlıksa hakkın her puhline bin atlı malum sinerjin kurşun gibi dibe battı Ölünce isyan ederiz düzene dönünce ihya ederiz üzeni Kaburgaların arsında süngüm sen yumruk demedan iner gürzüm Kargalar sürüü en iyi ölüsü kdv gibi geri dönüşüm Metaformoz parlaktan kaşara geçiş sahte manitayla hava alanına iniş Orman ibişi karizmanın kralı ismaili yakana 3 madalya takarım Kafste rapleri her nefeste kodeste voltan ola elleri cepte Emin olun ona girer kolum bağırsaktan kalbine uzr yolum Tak şarşörü çek mermiyi bas tetiğe gör serseriyi Zafere uzaksa kursağında kalmasın abeci kostik yeksin e toslasın Nigga sen boştasın iş bulda koşasın mezar taşını öde laf eden olmasın
Nakarat Çıplak ayakla ayaza çıkanlar kazanır bu yarışta MEdeni cesaretim beni eve tıkmaz sokaksa sokak (sokak) sonu çıkmaz
Ayben Sonu çıkmaz her sokakta vardı adım adımlarımı sağlam attığımda gördüğüm o manzara Hayatta kalan çömezlerin uyumuydu kültürün altında ezilmiş cehalet mesafesi yok sefaletin Sayfalarım tertemiz benim dilim miğfersiz evet raplerim dengesiz benim dilimde kemiksiz Şükür sesimde fazla tiz rap dediğin kadersiz eğer bir yanlış varsa üsküdara asılsın kellemiz Ölüme kaç var kimbilir ben orda dostlarımda var yer altında kaynar metan bize de düşer belki pay KAç yıl kaldı ancak aktif halde büyük fay giden gelmiyor bir tek gökyüzünde bekler ay Ben aynı bendebende benden önce gidenlerde var aynı yerde göğe kadar şahlanır Damarlarımda aynı kan donar kanarsın ayrı rap solar solarsa raplerim solar bir an durup tekrar boğar | |
|