nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: kolera-gam tozu ve dünyanın ninnisi Çarş. Tem. 01, 2009 10:22 pm | |
| [Sago Verse] Zaman geriye dönmemek üzere kapını çarpan umursamaz güvenim dört nala kaçan bir korkak, soğuk ısımı çalar. Donan yüzüm alevsiz yanar. Kulak rengim pancar Adımı anar lakırdılar. Ya Allah!... Garibin başını yaktılar, onlar apse oydular. Alnıma kabzeyi vurdular, güven evimi yaktılar, hatrın hasını çaldılar. Yemin olsun duyan kulaklar, dırdırlardan bıktılar. hain davran, devran aylak, kıvran ahmak, yürür kervan ürür it-köpek-çakal-salak-o !... evet musikim sanattır, dibini beceren attır. Sagopa stara addır. İnan bu ayaklarda giderek azalır derman. Önümde melekten bozma şeytan, elinde soğuk tırpan güneş gözünü açana dek, karabasanla hırpalan kuma döner dağ olan, tedirgin keloğlan. talan, bahçe bağ olan, yalan dilimden firak olan. kalp bağımdan en güzel güldür yazık elimde solan rabbim Sago viran, kimi zaman yalnızlık yaman savursada batıramayacak gemilerimi fırtınan
Nakarat: Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden??
[Kolo Verse] İlkin sizi tanıştırayım bu sadık devem Gubar-ı Gam Öpeyim geçsin dizindeki yara dün girdiğimiz savaştan bir kaç bedevi saldırdı, mübarek oldu bana gazam hem beni korudu hem gönlümü sadık devem Gubar-ı Gam
Pejmürde etti bizi bu çöl develerin en sadığı hilal çıktı uyku bastı yok mu çölün sığınağı devem ağam dedi uzan sırtım eğri ama dayan sensiz uyku bana haram anca senle manzaram
Gubar-ı Gam Esen'im dedi şurası akrep vadisi sözleri seni incitmesin muşhurdur onların iğnesi ağlamaktan kör olmuş onlar yüzünden çöl faresi iplik ol da süzül onnan sen nur onlar zifiri
Vadiye vardık yol kesildi tırmandı Gubar'a elçisi kulağıma eğilip kulağın kepçe, dişin çarpık deli dedi kepçe olsa duyar kulak ve bu diş koparır iğneni yolum uzun gazla Gam bunlar zakkum meyvesi
Geçti aradan zaman sade duyan Rab ve Gam çölden çorak gönlüm aç bu hasretinle uyuyamam seni bulmak adına çabam, kumda gezip dolaşmam ben karanlık bir kasabayım sabrımın adı Gubar-ı Gam | |
|