quLcin Üst Düzey Moderatör
quLcin Tecrübe Puanı : 23528 Karizma Derecesi : 20483 Rep Puanı : 492 Mesaj Sayısı : 524 Doğum tarihi : 08/09/96 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 28 Nerden : sivas/izmir İş/Hobiler : muzik baskeTball resim Lakap : yok :D
| Konu: Kork Bizden Çarş. Tem. 01, 2009 9:37 pm | |
| Her gün değişebilecek ortam o son güne kadar elimi tutan Var bize gaz verdi bu rap az geldiginde Tarz değiştirir yazarım yine ben tek derdiniz olsun rap Lanetli gibi bir gemi gibi peşinize düşer Elimi sıkar vede arkamdan bakar arkamdan bakar İnsan ömrü saliseyle sayılıdır Nefsini tut örtemessin ayıbını Gördü göz gönüL katlanmadı bu savasta hiçkimse haklanmadı Bizden başka kimse şahlanmadı bugün işi yarım bıraktın ama Bahaneler yarına cıkmana engel olurki hiphop yok durmak Hatta killa Ayben kork bizden non stop Gel üsküdara bekler seni bekler beklediğime değmez o Lirikler Özlediniz beni bilirim ölüm olur önümüze cıkan ay sen qibi picler Tökezledim ben basınıza darısı sen bi delisin ben kutup Ayısı İstanbuL çöle donuyor söyle köpeğe sizi korusun dayısı Kaldırın heryerde deliller var sizde delil bizde deliler var Çok sahit bol sahinimiz var cok dahi kardeslerimiz var Çıkma yağmurda köpürürsün vede uyuma ruyanda beni görürsün Bizi sorma yoksa cok üzülürsün bizi yorma yerin dibine Gömülürsün
(Killa)
Gece kar yagmıs heryer bembeyaz gülüm bak karda yarın adı Yazılmıs Ölümden baskası yalan bize rap kalbimize ölümüne kazılmıs Karda yarın adı var yar yar karda yarın yazılı Rap cıkmaz kalbimize içinde en derine çizilmiş kazılı(2x)
(Ceza)
Kelimelerin kokunu kazı hadi eline bir kalem vede birde Kağıt al Bizi deneme seni rap diye dilime dolamadım neyzine neyine Ne uyar kolpa Sahte sahte gercek dısısın içini ben bilirim iblis arkdşım Bu tekman oyunu deil Adım qibi gercek ben adımı ruyada kesfetmedim Bu gecede aybenim geceler aybenim o yaptıgın rap bile Aybenimin Her attıqın iftirada kaybedecek geri bile gelemeyeceksin Beyim Elbet sende birgün yakalanacaksın tek kala kala cak yada Yanacaksın Salıncakta gidip gelmiyor bir Ömur hep domalıkta Kazanacaksın Ömrümün yarısını rape vermişim aybenim dogdugundan beri sis Aybenim dogduğundan beri çileyi gordu Aybenim Rapin harbiden kraliçesi boswer ay yuzlum havlar Köpek senin kalbinse dagları deler Sana gelen bana gelir bir mermi olurum ozmn ben affetmem...
Gece kar yagmıs heryer bembeyaz gülüm bak karda yarın adı yazılmıs Ölümden baskası yalan bize rap kalbimize ölümüne kazılmıs Karda yarın adı var yar yar karda yarın yazılı Rap cıkmaz kalbimize içinde en derine çizilmiş kazılı(4x) | |
|