quLcin Üst Düzey Moderatör
quLcin Tecrübe Puanı : 23528 Karizma Derecesi : 20483 Rep Puanı : 492 Mesaj Sayısı : 524 Doğum tarihi : 08/09/96 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 28 Nerden : sivas/izmir İş/Hobiler : muzik baskeTball resim Lakap : yok :D
| Konu: Kurşun Marşı Çarş. Tem. 01, 2009 11:21 am | |
| heha.dur bakiyim mikrofona yaklaşiyimm.eh!şimdi gerçek kuru ...kerref.yeah korkular itinayla bozulur kılıcım çok keskin. eah yeh! kendi rapinizi görmüş bi bok sanmış,kajmeri dinlemiş ölmüş(gggggggggghh-eeeeyyy ayy ayy ayyyy!)
Kajmer- yoyo sagopa kajmer. 10 kurşun ve yedincisi.mikrofonda ceza,kuvvetmira rap rap rap rap rap rap rap.
ceza- 6katlarında ben idimdi sagopa.getirdim kurşunu getirdim yer altından yanımda lağım fareleri beyinleri kemirmek için.Yedi yetme eksiler donmuş süttü için!Çeçe sinekleri konu kendine.uyanmak haraam olmasallanan kopil kendine çeki düzen wermedin,rap i öğrenemedin.(hah)aldı başını sagopa nefret.silahsız kuvvet asse serket.fuat,ruman,3yanım sık sık evrim ve ayden.vebvebvebvebveb eksiler k*ınızdan çıkan sesler.nefreti sası.komedi geçtik,çünkü bisim villiam eksilik:D | |
|