quLcin Üst Düzey Moderatör
quLcin Tecrübe Puanı : 23528 Karizma Derecesi : 20483 Rep Puanı : 492 Mesaj Sayısı : 524 Doğum tarihi : 08/09/96 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 28 Nerden : sivas/izmir İş/Hobiler : muzik baskeTball resim Lakap : yok :D
| Konu: Evvela Elveda (Raffine) Çarş. Tem. 01, 2009 10:10 am | |
| ..:verse 1:.. çocukluğumda çocukluğuma inmek gibi bişey bu dengesiz dilim susar ve içer su bi şarkım olsun dedim hayata bi katkım çok verdim lakin aldığımdan az son nefesi çektim çukuru kaz
içime kordu çöktü lanetin çokmu naletim neyim ben içime gömdüğüm bu defni kimse çözemez kalbim tek başınada atar destek ünite istemez gördüklerimi açıklaman gerekmez
bir kefene iki baş sığdır benimle olan her daim sağdır tanrım yağmur yağdır yeryüzünde pislik çok yalanlarında yanlış yokta doğrular dökülürken dlimden benden kötüsü yok içimde saklı kalbe saplı ok
be hayatın anlamı çekip gideceksen amacı neydi ümitlerinin selvi boylu karalar bağlı derman olmak isterler sollu sağlı istemez canım zorlu derdim anlatılmaz içte saklı. gönlüm yasaklı
NAKARAT
elveda sözcüklerimi önüme koydum evvela cebimde kimsesizliğin oyunlarıyla yürüdüm başımda bela elim kolum çaresiz en gerekli anlarında benim başım dengesiz
..:verse 2:..
sesim kayıtta her daim ses var kulakta adım saf geçer lugatta laf çıkar ağızdan hükmün biter ben ne kadar istedimki ne kadar verdiniz yeter baygın halim kokladım eter
yanlış algılandım çok sefer telafiler gecikti ve ben beter aktı zaman akılda kalanlar neler devirmedi deviremez beni yaman darbeler arbedemden geriye kalanlar vücuttaki izler
yanlış nedir doğru nedir yaşamın ikileminde yaşamak zorsa herkes zor insan farkımız nedir korkularımızdan korkmanın bilinç altına in bakalım orda biraz dur bakalım korku nedir
raffine üstad vergisibir hitabedir kitabem oluşmakta ellerim yazmaktan virane baş pervane döner aklım birkaç arşın havada uçarken özlediklerim karada çok atmışım söz verirken hayata | |
|