The King of Fighters XI Hikayeleri [Garou Takımı]
Garou Densetsu Takım Hikayesi
"Devam et Kim!! Kazanmak için git!!! Zaferin için dua ediyoruz!"
Chang ve Choi'ni bağırışları boğuktu ve yalan doluydu ama epeyce istekliydi. Kim ve Terry havalimanında birilerini bekliyorlardı.
Elbette, bu olağanüstü takım karar verilene kadar, birçok değişiklik ve dönemeçten geçilmişti.
Mai'nin canı sıkkındı çünkü uzun zamandır Andy ile buluşamıyordu ve "Amaan! Katılmamıza gerek YOK!" dedi, sonra bu yılki KOf turnuvasını gözardı etmeye karar verdi.
Joe Higashi, KOF ve Muay Thai şampiyonası aynı zaman aralığına denk geldiğinden dolayı turnuvaya katılmayacaktı.
Tizoc- Griffon maskeli- çoktan başka bir takımla anlaşmıştı ve bu Terry'nin canını sıkıyordu.
Ama sadece o kadar.
O anda Duck vahşi bir ördek olmadığını gösterdi.
"Nasıl gidiyor, Terry? İyi görünüyorsun, ben nasıl görünüyorum?"
Duck' ın giyim tarzı her zaman rahat ve bol giysiler, güneş gözlükleri ve mohikan saç stilinden oluşur. Her zaman kendine özgü garip ritimli adımlarla yürür ve yüksek bir ses tonuyla konuşur. Güney kasabasında iyi tanınan yakın bir arkadaştır, Duck King. Terry onu bir daha görünce karanlığın tam ortasında bir ışık bulmuş gibi hissetti.
"KOF dedin değil mi? Pekala! Geliyorum, çok canım sıkılıyordu zaten" dedi Duck, Terry telefonda bu fikri ortaya attığında. Kabul ettiğinden Terry Duck' ın yüzünde tanrısal bir şey gördü.
"Hey , diğer üye kim olacak? KOF hala üç kişilik bir takım oyunu değil mi?"
"Hmm,güvenilir bir var aslında..."
Terry aralarına katılması muhtemel kişinin eski Güney Kore takımından Kim Kaphwan olduğu söyledi.
Bu elbette doğal bir akımdı çünkü Choi Bounge, Jhun Foon kendi yerine geçtiği için son turnuvada takıma katılmamıştı.
"Hey Terry, Kim'i davet edersen harika olur, değil mi"
"Evet eğer bize katılırsa güvenimiz tazelenir fakat bu biraz imkansız gibi görünüyor"
"Neden?"
''Kim'i davet eder ve Chang ile Choi KOF'a katılmazlarsa eğer. Bu turnuva için çok çalışıyorlardı."
Duck omuzlarını silkti ''Heh'' dercesine.
"Pekala, Terry, bunun üzerine düşün adamım."
"Neyi?"
"Kim' in takımındaki budalalar... gerçektenten de bu turnuvanın bir parçası olacaklar mı?"
"Hmmm..."
* * * *
"Hadi Terry!! Hadi Duck!! Bitirin şu işi!!! Şampiyon olacağınıza inanıyoruz!"
Terry ve Duck Kim'le konuştuklarında, çekindiklerinin aksine Choi ve Chang dans etmeye başladılar ve tamamen Terry'nin önerisine katıldıklarını söylediler.
"Kim Usta turnuvada yüksek bir derece amaçlıyor ki, bu yüzden bir süreliğine bizden ayrıldı."
"Merak etme, bu süre içinde biz antrenman yapıyor olacağız, böylece bir sonraki KOF için tam anlamıyla hazır olacağız!"
Duygularının sadece göz boyama olduğunu unutmamışlardı ve sadece sadece haklı çıkmak istiyorlardı.
Kim, Terry ve Duck' tan oluşan takım uçağa bindiklerinde, zafer dilekleriyle birlikte küçük bir bayrak sallıyorlardı.
Kim karşı çıktığı halde, dikkate değer bir sebep bulamadı.
"Bir süredir bu adamları eğitiyordun ve görülen o ki kendilerinde bir düzelme var. Kim, tatmin olmamış gibisin, ya da başka bir şey mi var?"
"Ben mi? Yoo, öyle bir şey yok, ha, ha, ha..."
Kim'in gülüşü normalden farklıydı.
Acaba bütün becerilerini gösterebilecek miydi, yoksa gösteremeyecek miydi?
Terry bir dolaplar çeviriyormuş gibi gülümsedi ve dirseğiyle Kim' i dürttü. Terry Kim' in yanında oturan Duck ın söylediklerini duymaması için ses tonunu alçalttı..
"Kim, Duck diyorum... Giyinişi hakkında ne düşünüyorsun? Sence bundan sonra da böyle mi giyinecek?"
"......"
"Onun geleceği hakkında düşündüm de, bu KOF boyunca onu adam edebiliriz, ne dersin?"
"Evet, tabii ki... Kesinlikle haklı olabilirsin."
Kafasında bu düşünce ile, Kim cesaretinin arttığını hissetti ve Duck' ın kollarının paçalarını düzeltmesi hakkında düşünmeye başladı.
Dakikalar sonra, Duck onu dirseğiyle dürttü.
"Hey Kim, Terry diyorum, görüyorsun ya onun sabit bir işi olmaması ve bir serseri gibi yaşaması hiç de havalı değil. Onun için endişeleniyorum çinkü o benim hemşerim, biliyor musun?"
"......"
"Eğer sen de onu eğitme konusunda benimle aynı fikirseysen ve ona disiplin hakkında bir şeyler öğretirsen, daha iyi bir adam olabilir, ne dersin ha?"
"Evet, Tabii ki... Kesinlikle, sen de haklısın Duck."
Kim bu fikirlerle daha ve daha fazla cesaretleniyordu.
Bu KOF' da meydan okumak için yeni hedefler edinmişti, asıl aksiyonu orada gösterecekti.
Terry, Kim, ve Duck yerlerini aldılar, ve uçak Güney Kasabası' nın gökyüzüne doğru havalanmaya başladı.
* * * *
"Gitmişler"
"Evet"
"Bu iki herif hiç bir şekilde Usta Kim' i anlayamayacaklar!"
"Evet"
"Sadece Usta Kim' in reformasyon programından sonra bu ikilide neler değişecek merak ediyorum, ha, ha, ha!"
"ha, ha, ha, ha...!"
"......"
"......"
"Ama, (iç çekerek) onları özledim biraz..."
"Evet, ben de."