Kaan Görkem
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kaan Görkem

Joker

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Abdest Almayı Ertelemeyin

3 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Kullanıcı Adı Admin
Tecrübe Puanı : 57071
Karizma Derecesi : 47896
Rep Puanı : 637
Aslan Domuz
Doğum tarihi : 24/07/95
İş/Hobiler : Basketbol
Lakap : Tech

Abdest Almayı Ertelemeyin Empty
MesajKonu: Abdest Almayı Ertelemeyin   Abdest Almayı Ertelemeyin EmptyÇarş. Tem. 01, 2009 9:10 am

Türkiyeye izine gelmiştik ananemin kocaman evi evin arkasında da küçük bi kulübesi vardı orası benimdi her türkiyeye geldigimde orda yalnız kalırdım geceleri karanlıgın içinde kaybolur giderdi 17 yaşındaydım hastalıgımın son günüydü bende akşam oldugu için abdest almaya erindim köy yeri naparsın.gece yatmaya yerime gittim sonra babam beni çagırdı ipekk ipekk diye bagırıyordu hemen ayaga kalktım ve bişey beni tuttugu gibi duvara çarptı noldugunu anlayamadım hiç birşeye benzemiyordu yüzü yoktu ufacık bişeydi bogazımı sıkmaya başladı ölüyordum sanki can haliyle kendimi bagıra bagıra dışarı attım arkamdan geliyodu ben merdivenleren çıkıp eve girdim karşımda annem vardı bana geri gidip yatmamı söylüyodu o kadar tuhaf konuşuyorduki korkum daha da arttı sonra yüzüne baktım aklım başıma geldi 3 harflilerle ilgili bi dua biliyordum annem ögretmişti yüzüne okudum ve kayboldu annem degildi. Derken diger odadan babam çıktı ama bu gerçek babamdı sabaha kadar benimle oturdular şimdi yine türkiyedeyim ve o kulübede yine yalnız yatıyorum o gün hatalıydım biliyorum şimdi içim rahat siz siz olun sakın CENABET KALMAYIN belki birgün sizinde peşinize düşErler ister inanın ister inanmayın bende daha ne gerçekler var anlatsam aklınız kaçar
https://joker.forum.st
quLcin
Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
quLcin

Kullanıcı Adı quLcin
Tecrübe Puanı : 23528
Karizma Derecesi : 20483
Rep Puanı : 492
Başak Sıçan
Doğum tarihi : 08/09/96
İş/Hobiler : muzik baskeTball resim
Lakap : yok :D

MesajKonu: Geri: Abdest Almayı Ertelemeyin   Abdest Almayı Ertelemeyin EmptyÇarş. Tem. 01, 2009 7:15 pm

bilmiyorum gercek olaabılır yanı :S
nietzsche
Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
nietzsche

Kullanıcı Adı nietzsche
Tecrübe Puanı : 41475
Karizma Derecesi : 35985
Rep Puanı : 559
Yengeç Köpek
Doğum tarihi : 17/07/94
İş/Hobiler : futboL
Lakap : Torres

MesajKonu: Geri: Abdest Almayı Ertelemeyin   Abdest Almayı Ertelemeyin EmptyÇarş. Tem. 01, 2009 9:45 pm

ne dior bu ipek ya Very Happy son günümdü felan

Abdest Almayı Ertelemeyin
1 sayfadaki 1 sayfası