nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: Ceza-Müzikle Çarş. Tem. 01, 2009 12:34 am | |
| AL-J feat Ceza)
The forbes teen every again Cained eminy has somplation Call me and tell me true true
Ceza: Hey boş koşan işine ve esler Al-j ve ceza ikimiz de esmer Bu en geniş ekran..bu gerisi Gelecek olan rapin berisi Bu bir denklem iki seksen yere serer adamı Komik değil gülme soniq beat keser adamı Kapını kitle kalayı basarım eğer erkeksen Textler yazılıdır karşımıza çık hadi erkeksen Kork kork müzik bizim işimiz Soluk kesen sokaklardan geldik istanbul ve engel ol Caddelerde biz varız sen cesursan gel engel ol Kalişnikof oyuncak olur yazdığımın yanında sakin ol Doğduğum günden beri rapim vardı dolmaz hiç cepim Sağlık ömür el verirse bitmiyecektir hiç rapim Senin imaj sahte cebin dolu ve hep ters kepin Ceza al-j burda koç bön bön bakma git tepin
Nakarat:2 Müzikle doğdum büyüdüm müzikle yaşadım gördüm
Al-J: Piyasada albüm yapıp sattım aldım verdim baktım Tek başıma kaldım körü körüne dalmadım.. Elime aldım salladım terledim parladım Engellerle karşılaştım yılmadım durmadım Hedefimi koydum yola çıktım yolda kaldım.. Ağaca sıktım salladım dal kırıldı daldan atladım Sağ gösterip solladım tuzak kurup kaptım Anasını boyadığımı babasına sattım Kaç mikrofona say sayma seneler sürer Ceza ve Al-J sokaklar bizimle gider Hayır istemez feyk olur rüyaları Rapte karnım tok duydum feyk masalları Bugüne kadar gerçek dostluğu gördüm müziğimle Valla düşmanlarımı saydım raplerimle Ve bu trackten sonra hepsi tarihtir Bu parçadan sonra rüyam gerçekleşlecektir
Nakarat:2 Müzikle doğdum büyüdüm Müzikle yaşadım gördüm | |
|