nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: Admin yalakaları :D Salı Haz. 30, 2009 7:21 pm | |
| User:İyi Sabahlar Adminim!! admn:İyi Sabahlar User:Duyduguma Göre Türkiyedeki En İyi Adminlerdenmişsiniz! Admn:Öyleyimdir!! User:Öyleyse Yaz Su Kardesine Karizma Bir mod!.. ------------------------------------------------------------ ---------------- User:Adminim Merhabalar!.. admn:Merhaba User:Adminim Günaydın!! Admn:Günaydın! User:Adminim Bir Sey İstiyor musun?! Admn:Yok sağol!.. User:Adminim Nasılsınız?!. Admn:İyiyim İyiyim!.. User:Tamam Canım adminim kızma!. Ben Birsey İsteyecektim bastan yag cekeyim dedimde!.. Admin:Ne İstiyorsun?! User:Adminim Bana Karizma Yazarmısın?! Admin:offf ---------------------------------------------------- selam -selam naber? -iyiyim senden? -iyiyim bende tşk. -adminim bugun çok şıksınız. -tşk ederim -adminim bugun dişleriniz pek beyaz -tşk ederim -adminim .. -yeter artık! ---------------------------------------------
-selam naber -iyim sen nasılsın -iyiyim ben de -adminim -efendim canım -cay içer misiniz? -yok tşk -kahve -sagol -nescafe -hay .... ----------------------------------------------
-selam nasılsın -selam iyi senden -iyidir bende yuvarlanıp gidiyoz iste -bugun çok yakısıklşısınız efendim. -yagcılarda inecek var. ---------------------------------------------
-Admin bey çok güzel konu kitliyorsunuz.. Sizin kadar güzel konu kilitleyen admin görmedim - -Ayrıca konuları tam yerine taşıyorsunuz yani nasıl başarıyorsunuz bu kadar şeyi yapmayı inanamıyorum. - -Ve saniyede çift dikiş atma yeteneğiniz var aileden gelen bir yetenek mi? - -Tabi bir de çok güzel banlıyorsunuz,beni bi kere banladınız ordan biliom yani..Çok nazik,açıklayıcı,dersverici,didaktik ve empatik bir şekilde ip'imi banlamıştınız.O günden sonra hayatım değişti.Bazı şeyleri farklı görmeye başladım.Siz benim hayatımı olumlu yönde değiştirdiniz..
-Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! ------------------------------------------------------------
- benim hiç adminim olmadı size en süper admin diyebilir miyim? - olinde incek varr!! - ne alakası var ben yağcımıyım tehessüf ederim | |
|