Kaan Görkem
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kaan Görkem

Joker

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Yonja Kırolarından Mesajlar

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Kullanıcı Adı Admin
Tecrübe Puanı : 57071
Karizma Derecesi : 47896
Rep Puanı : 637
Aslan Domuz
Doğum tarihi : 24/07/95
İş/Hobiler : Basketbol
Lakap : Tech

Yonja Kırolarından Mesajlar Empty
MesajKonu: Yonja Kırolarından Mesajlar   Yonja Kırolarından Mesajlar EmptySalı Haz. 30, 2009 5:57 pm

geçen yaz bodrumda tanısmıs olabılırmıyız,benım teknemde.o sen değilsen şimdi de tanısabiliriz

-nişantaşına ve ritz'e takılan bir gencim.yirmi iki yaşındayım.resimde gördüğün ayakkabalılar prada,gömlek armani, pantolon da calvin klein.

-şimdi benim arabam da var hem de modifiye edilmiş OPEL tabi kullanırken hep ray-ban gözlük takarım.

-inanır mısın günde bir kutu jöle bitiriyorum.hatta resimlerim arasında göreceksin ki; bir de sigara içen fotoğrafım var davidoff o sigara biliyor musun; captain black içiyorum genelde. en sevdiğim içki absolut vanilia, amarula ve johnnie walker. şimdi bi de yeditepe'de okuyorum..

-starbucks ta oturur caddeye karşı frappucino içip kankilerle takılırız, geçen kızlara bakarız infona baktım da; ben de senin gibi eğlenmek eğlenmek eğlenmek felsefesini benimseyenlerdenim.

-resmine de baktım saçlar yapılmış falan. çok zenginim ben neler yaparız neler; bir de arkadaşlarının arasındaki havanı düşünsene. ben kadınımı kendime uydururum; ben armani giyiyorsam kadınıma da ne istiyorsa giydiririm
https://joker.forum.st
nietzsche
Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
nietzsche

Kullanıcı Adı nietzsche
Tecrübe Puanı : 41475
Karizma Derecesi : 35985
Rep Puanı : 559
Yengeç Köpek
Doğum tarihi : 17/07/94
İş/Hobiler : futboL
Lakap : Torres

Yonja Kırolarından Mesajlar Empty
MesajKonu: Geri: Yonja Kırolarından Mesajlar   Yonja Kırolarından Mesajlar EmptySalı Haz. 30, 2009 6:37 pm

harbiden ya ne kırolar var Very Happy

Yonja Kırolarından Mesajlar
1 sayfadaki 1 sayfası