Kaan Görkem
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kaan Görkem

Joker

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

mortal kombat 1 ve 2

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Kullanıcı Adı Admin
Tecrübe Puanı : 57071
Karizma Derecesi : 47896
Rep Puanı : 637
Aslan Domuz
Doğum tarihi : 24/07/95
İş/Hobiler : Basketbol
Lakap : Tech

mortal kombat 1 ve 2 Empty
MesajKonu: mortal kombat 1 ve 2   mortal kombat 1 ve 2 EmptyÇarş. Haz. 17, 2009 10:38 pm

selamlar...
bu bölüme en son 2006 da mesaj yazılmış
sistemden bi hata yoksa burda bu bölüm unutulmuş. neyse;
mk cılar için 1 ve 2 unutulmaz.
15-16 yıldır bıkmadan usanmadan 1 ve 2 diyorum. her mk yı açışımda farklı şeyler buluyorum. bunlara sır diyemeyiz. daha çok bug.
mame mk ları, sege mk ları, nintendo mk ları elimde mevcut. hatta telefonumda da sega ve nintendo mk ları var. ama telefonda pc deki gibi olmuyor.
bütün konsolllarda yada emülatör mk larında çok çeşitli sır,code ve buglar var. özellikle arcade mk olarak bildiğimiz mame mk larında.
bi zamanlar mame mk larında yaptığım bug ve hileleri video olarak kaydedip youtub a veriyordum. tabi izleyenler şokk
dengesizin biri benle uğraşıyordu. ingilizcem yoktu. anlamıyordum dediklerinden. bi şekilde youtub yöneticilerini kafalamış ve birçok videom siteden kaldırıldı ...
bende uğraşmadım. dilde yok zaten,,
baştada dediğim gibi halen farklı farklı güzel buglar çıkıyor mk1 ve 2 den. birazcık kafa yormak lazım. ama deyiyor. ilerki günlerde bende hile ve bugları paylaşırım. bunları sıralamaya çalışayım;

- mamedeki kodlar ,, bu kodlarla sınırsız fatality, boss lara fatality, istediğin yerde istediğin dövüşcüyle oynamak reptile,jade,smoke,noob saibot vs. vs. da dahil, boss ları seçebilme. seçiyoruz oyuna başlıyoruz. gereksiz hareket yaparsak oyun donar, her arenada pit fatality si yapmak, mk1 de pallate kodlarıyla ninjaları ermac,rain,noob saibat,reptile a çevirmek ve bunlar gibi daha farklı yüzlerce şeyler.... hepsi aklıma gelmiyo şuan.

- konsol ve sega,nintendo emülatör mk larında secret cod lar ve diğer codlar. bunlar cheat menü yada emülatör codlarıdır. örneğin sega mk 1 de 2 adet cheat menü, mk 2 de 1 adet cheat menü , mk 3 tede toplam 4-5 adet cheat menü codları vardır. en güzelleri mk 2 deki codla fergality yapmak ve mk3 ün koduyla noob saibot la oynamak. bu tip konsol ve emilatör mk larında cheat menü yada cod larla yüzlerce ilginç şeyler yapabiliyoruz. bunları yapmak için biraz düşünce ve yaratıcı olmalıyız. bir örnek vereyim; bunu sadece sanırım ben biliyorum ;
sega mk 2 sinde start-options bölümünde şu kodu yazın;
geri-aşağı-geri-ileri-aşağı-ileri-2geri-2ileri. bunu yazdığımızda gizli bir bölüm çıkacak. orda ohh nastiyi seçin.tek vuruşla öldürmeyi seçin. birde fatality i seçin. bunların yerini söylemeyeyim. zaten görceksiniz. yaptıktan sonra normal oyuna girin. kung lao yu alın.
kung laonun şapka fırlatma fatality hareketini bilirsiniz. lp ye basılı tutun, uzaktan 2 geri 1 ileri yapın lp yi bırakın. tam şapka adama deycekken hafif yukarı yapın kafası uçacak. neyse,
kung laoyu aldık. lp ye basılı tutun. tam ilk raund başlar başlamaz 2 geri 1 ileri yapın lp yi bırakın
daha bismillah raund başlar başlamaz rakibimizin kafası kopacak
geçeceğiz 2. raunda. 2. raunda rakip kafasız karşımıza gelcek şakaaaa tabiii...... kafası yerinde gene...
her raund da bu hareketi yapabiliyoruz. arkadaşlar bu paylaşımım bu siteye özel olsun. başka yerde paylaşmadım yanlış hatırlamıyorsam. tamamen kendi bulduğum bir bug yada hile adı neyse.
eğer deneyecek arkadaşlar varsa denemenizi isterim. işin güzel yanı uzaktan fatality yapan tüm oyuncular da da işe yarayabilir. ben dierlerini denemedim. siz deneyin. olursa ilk yapan siz olursunuz
devam edeyim. bu konsol yada emülaör mk larında cheat menü yada dieğer kodlardan bağımsız yüzlerce bug ve hileler de yapabiliyoruz.

bunlar dışında mk 1 ve 2 de birçok şeyler var. kapı açma,6 kafa sökme,şimşekler,draw ve sonuçları,korkutmalar,mk2 de kano ve sonyayı kurtarma,vs. vs. daha birçok şeyler.
birazda resimler göstereyim; bu resimdeki olaylar tamamen benim yapmalarımdır;

bunlar gibi bin e yakın fotoğraf var. hepside farklı farklı buglar.
ilerleyen zamanlarda 15-16 yıllık birikimimi seve seve paylaşırım.
https://joker.forum.st

mortal kombat 1 ve 2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mortal Kombat 4 Ve Mortal Kombat Trilogy Oyun Hileleri
» Mortal Kombat II
» Mortal Kombat Hileleri
» All Mortal Kombat games V. ( 1-2-3-4-5 )
» Mortal Kombat Project 4.0