Kaan Görkem
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kaan Görkem

Joker

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Johnny Bravo Hakkında

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Kullanıcı Adı Admin
Tecrübe Puanı : 57071
Karizma Derecesi : 47896
Rep Puanı : 637
Aslan Domuz
Doğum tarihi : 24/07/95
İş/Hobiler : Basketbol
Lakap : Tech

Johnny Bravo Hakkında Empty
MesajKonu: Johnny Bravo Hakkında   Johnny Bravo Hakkında EmptyCuma Haz. 26, 2009 10:06 pm

Johnny Bravo Van Partible tarafından yapılmış bir Amerikan animasyon filmidir. Cartoon Network'te yayınlanır.
Şu ana kadar 5 sezon yayınlanıp toplam 65 bölümü bulunmaktadır. Amerika'da 14 Temmuz 1997'de başlayıp 27 Ağustos 2004'te bitmiştir.

Karakterler

Johnny Bravo:(Jeff Bennett seslendirdi) Devamlı kızlar peşinde koşan ve her seferinde hüsrana uğrayan, kasları beynine göre daha fazla gelişmiş olan kas gösteriterine bayılan ve çizgi filme ismini de veren karakter. İnanılmaz dercede şapşal ve sakar olan akılsız olgunlaşmamış bir fındık beyne sahip bir Amerikan vatandaşı.
Bunny Bravo:(Brenda Vaccaro seslendirdi) Johnny Bravo'nun annesi. Tipik bir Amerikan ev kadını. Oğluna çok düşkündür.
Suzie:(Mae Whitman seslendirdi) Johnny Bravo'nun komşu kızı. Kız kızıl saçlı ve 10 yaşındadır. Çok şirin ve şirin olduğu kadar zeki bir kızdır.
Carl Chryniszzswics:(Tom Kenny seslendirdi) Johnny Bravo'nun tek arkadaşı. Johnny'e göre mankafadır. Kendisi bilimle aşır neşirdir ve bayağı zekidir.
Babalık:(Larry Drake seslendirdi) Bravo'nun alışveriş yaptığı fast food dükkanını sahibi. Dükkanındaki yemeklerin tarifi bilinmiyordur ve bir çok hayvandan yemek yapmaktadır. Olgun yaşlarda ve para göz bir amcamızdır. Pops diziye 2. sezonda giriş yapmıştır.
Bebiş: Ormanda havyanlarla yaşayan değişik bir çocuk olup sadece ilk sezonun bir kaç bölümünde yer aldı.
https://joker.forum.st
nietzsche
Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
nietzsche

Kullanıcı Adı nietzsche
Tecrübe Puanı : 41475
Karizma Derecesi : 35985
Rep Puanı : 559
Yengeç Köpek
Doğum tarihi : 17/07/94
İş/Hobiler : futboL
Lakap : Torres

Johnny Bravo Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Johnny Bravo Hakkında   Johnny Bravo Hakkında EmptyCuma Haz. 26, 2009 10:08 pm

çok güzel ya çok seviyorum ,bayılıyorum,bitiyorum ve ölüyorum

sırf bunu izlemek için 8.30 da kalkıyor ,izliyor ve tekrar yatıyorum =)

Johnny Bravo Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Johnny Bravo
» Johnny Bravo Diyalogları
» Johnny Bravo izle
» Bunny Bravo
» JOHNNY'NİN EN ÇOK HANGİ SÖZÜNÜ SEVİYORSUNUZ???