nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: Evanescence-Going Under Perş. Tem. 02, 2009 2:07 pm | |
| Now i will tell you what i've done for you 50 thousand tears i've cried Screaming deceiving and bleeding for you And you still won't hear me Don't want your hand this time i'll save myself Maybe i'll wake up for once Not tormented daily defeated by you Just when i thought i'd reached the bottom I'm dying again
I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through I'm going under
Blurring and stirring the truth and the lies So i don't know what's real and what's not Always confusing the thoughts in my head So i can't trust myself anymore I'm dying again
I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through
So go on and scream Scream at me i'm so far away I won't be broken again I've got to breathe i can't keep going under
Dibe İniyorum Şimdi sana senin için ne yaptığımı anlatacağım 50 bin gözyaşı döktüm Senin için bağırarak aldatarak ve kanayarak Ve sen hala beni duymuyorsun Dibe iniyorum Bu kez ellerini istemiyorum, kendi kendimi kurtaracağım Belki bir kez uyanacağım Senin tarafından acı çektirilmemiş ve her gün yenilmemiş olarak Tam dibe varmış olduğumu düşündüğüm sırada Yine dalıyorum
Dibe iniyorum Sende boğuluyorum Sonsuza dek düşüyorum Harekete geçmeliyim Dibe iniyorum
Bulandırıyor ve karıştırıyorum doğruyu ve yalanı Bu yüzden neyin gerçek olduğunu bilmiyorum Bu yüzden neyin gerçek neyin gerçek olmadığını bilmiyorum Kafamdaki düşünceleri her zaman karıştırıyorum Bu yüzden artık kendime güvenemiyorum Yine dalıyorum
Devam et ve bağır Bağır bana çok uzaklardan Tekrar kırılmayacağım Nefes almalıyım dibe inmeye devam edemem Yine dalıyorum | |
|