nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: AvriLavigne-When you're gone Perş. Tem. 02, 2009 12:53 pm | |
| I always needed time on my own I never thought i'd need you there when i cried And the days feel like years when i'm alone And the bed where you lie Is made up on your side
When you walk away I count the steps that you take Do you see how much i need you right now
When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face i came to know is missing too When you're gone All the words i need to hear to always get me through the day And make it ok I miss you
I've never felt this way before Everything that i do Reminds me of you And the clothes you left They lie on the floor And they smell just like you I love the things that you take
When you walk away I count the steps that you take Do you see how much i need you right now
When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face i came to know is missing too When you're gone All the words i need to hear to always get me through the day And make it ok I miss you
We were made for each other Out here forever I know we were Yeah
All i ever wanted was for you to know Everything i doi give my heart and soul I can hardly breathe i need to feel you here with me Yeah
Gittiğin Zaman Hep yalnız zamanlara ihtiyaç duydum Orada ağladığımda sana ihtiyacım olacağını düşünemezdim Ve günler kendimi yalnız hissettiren yıllar gibi Ve uzanarak yattığın yer Yolunu çizmekse
Uzaklara yürüdüğünde Attığın adımları sayarım Sana şu an ne kadar çok ihtiyacım olduğunu görebiliyormusun?
Gittiğinde Kalbimin tüm parçaları seni özlüyor Gittiğinde Tanımak için geldiğimdeki yüz ifadeni de özlüyorum Gittiğinde Duymaya ihtiyacım olan kelimeler daima kötü bir günü geçirmemi sağlar. Bunu başarıyorsun Seni özlüyorum
Daha önce hiç böyle hissetmemiştim Yaptığın herşey Bana seni hatırlatıyor Ve bıraktığın bütün elbiseler Yerde uzanıyorlar Ve aynı senin gibi kokuyorlar Yaptığın şeyleri seviyorum
Uzaklara yürüdüğünde Attığın adımları sayarım Sana şu an ne kadar çok ihtiyacım olduğunu görebiliyormusun?
Gittiğinde Kalbimin tüm parçaları seni özlüyor Gittiğinde Tanımak için geldiğimdeki yüz ifadeni de özlüyorum Gittiğinde Duymaya ihtiyacım olan kelimeler daima kötü bir günü geçirmemi sağlar. Bunu başarıyorsun Seni özlüyorum
Biz birbirimiz için yaratıldık Buranın dışında sonsuza dek Olduğumuzu biliyorum Evet
Şimdiye kadar istediğim herşey seni bilmek içindi Yaptığım herşeyde kalbimi ve ruhumu sana veririm Zor nefes alabiliyorum, seni burada benimle hissetmem gerekiyor Evet
Gittiğinde Kalbimin tüm parçaları seni özlüyor Gittiğinde Tanımak için geldiğimdeki yüz ifadeni de özlüyorum Gittiğinde Duymaya ihtiyacım olan kelimeler daima kötü bir günü geçirmemi sağlar. Bunu başarıyorsun Seni özlüyorum. | |
|