nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: AvriLavigne-Tomorrow Perş. Tem. 02, 2009 12:48 pm | |
| And i wanna beleive you When you tell me that it will be ok Ya i try to beleive you But i dont
When you say that it`s gunna be It always turns out to be a different way I try to beleive you Not today . . . .
I dont kow how i`ll feel Tomorrow, tomorrow I dont know what to say Tomorrow, tomorrow`s a different day
It`s always been up to you Its turning around its up to me Im gunna do what i have to do Just don`t.. Give me a little time Leave me alone a little while Maybe its not too late Not today. . .
Chorus
Hey yeah yeah Hey yeah yeah And i know im not ready Hey yeah yeah Hey yeah yeah Maybe tomorrow.
And i want to beleive you When youtell me that it will Be ok, i try to beleive you Not today . . .
Yarın Bana bunun yoluna gireceğini söylediğinde Sana inanmak istiyorum Evet sana inanmaya çalışıyorum Fakat yapamıyorum
Ne zaman bişeyin olacağını söylesen Her zaman başka bir yola sapıyor Sana inanmaya çalışıyorum Bugün değil
Yarın nasıl hissedeceğimi bilmiyorum Ne söyleyeceğimi bilmiyorum Yarın başka bir gündür
Bu her zaman sana bağlıydı Ama değişiyor Bu bana bağlı Yapmam gerekeni yapacağım Sadece yapma Bana biraz zaman ver Beni bi süreliğine yalnız bırak Belki çok geç değil Bugün değil..
Hazır olmadığımı biliyorum Belki yarın
Bişeylerin yola gireceğini söylediğinde sana inanmak istiyorum Evet sana inanmaya çalışıyorum Bugün değil... | |
|