nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: AvriLavigne-Freak Out Perş. Tem. 02, 2009 12:38 pm | |
| Freak Out Try to tell me what i shouldn't do You should know by now, I won't listen to you Walk around with my hands up in the air Cause i don't care Cause i'm alright, i'm fine Just freak out, let it go I'm gonna live my life I can't ever run and hide I won't compromise Cause i'll never know I'm gonna close my eyes I can't watch the time go by I won't keep it inside Freak out, let it go Just freak out, let it go
You don't always have to do everything right Stand up for yourself And put up a fight Walk around with your hands up in the air Like you don't care
Cause i'm alright, i'm fine Just freak out, let it go I'm gonna live my life I can't ever run and hide I won't compromise Cause i'll never know I'm gonna close my eyes I can't watch the time go by I won't keep it inside Freak out, let it go
On my own Let it go Yeah, yeah, yeah
Just let me live my life I can't ever run and hide I won't compromise Cause i'll never know I'm gonna close my eyes I can't watch the time go by I won't keep it inside Freak out, let it go
Gonna freak out, let it go Gonna freak out, let it go Yapmaman gerekenleri söylemeye çalışıyorsun Şimdiye kadar bilmen gerekiyordu Seni dinlemeyeceğim Ellerimi kaldırıp havada geziyorum Çünkü takmıyorum
Çünkü iyiyim ,rahatım Sadece onu çılgına döndür ve gitmesine izin ver Hayatımı yaşayacağım Hiç kaçamadım ve saklanamadım Uzlaşmayacağım Çünkü asla tanımayacağım Gözlerimi kapatacağım Zamanın geçtiğini izleyemem Onu içerde tutmayacağım Çılgına döndür ve gitmesine izin ver Sadece onu çılgına döndür ve gitmesine izin ver
Daima herşeyi doğru yapmak zorunda değilsin Kendin ayağa kalk Ve bir mücadele et Ellerini havaya kaldır ve dolaş Takmıyormuş gibi
Çünkü iyiyim ,rahatım Sadece onu çılgına döndür ve gitmesine izin ver Hayatımı yaşayacağım Hiç kaçamadım ve saklanamadım Uzlaşmayacağım Çünkü asla tanımayacağım Gözlerimi kapatacağım Zamanın geçtiğini izleyemem Onu içerde tutmayacağım Çılgına döndür ve gitmesine izin ver
Benim üstümde Gitmesine izin ver Evet, evet, evet
Sadece hayatımı yaşamama izin ver Hiç kaçmadım ve saklanmadım Uzlaşmayacağım Çünkü hiç tanımayacağım Gözlerimi kapatacağım Zamanın geçtiğini izleyemem Onu içerde tutmayacağım Çılgına döndür ve gitmesine izin ver
Çılgına döndürüp gitmesine izin vereceğim Çılgına döndürüp gitmesine izin vereceğim | |
|