nietzsche Üst Düzey Moderatör
nietzsche Tecrübe Puanı : 41475 Karizma Derecesi : 35985 Rep Puanı : 559 Mesaj Sayısı : 842 Doğum tarihi : 17/07/94 Kayıt tarihi : 19/06/09 Yaş : 30 Nerden : Sivas (heaven xd) İş/Hobiler : futboL Lakap : Torres
| Konu: Demet Akalın- Toz Pembe Perş. Tem. 02, 2009 12:30 am | |
| senin için aşk boş bir laftı dilinden düşüpte kırıldı toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı
x2
beklenen final geldi çattı yıkıldı kapı , duvar seni bilmem ama benim kalbimde bir çok derin yara var
istediğim şey çok değildiki sadece biraz sadakat ama sende değil sana gönül verende asıl büyük kabahat
dertsiz başıma dert açtın hayatımda kısa süre yer aldın gönül kapımı çalıpda kaçtın ruh halin neydi anlayamadım
demekki senin için aşk boş bir laftı dilinden düşüpte kırıldı toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı
senin için aşk boş bir laftı dilinden düşüpte kırıldı toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı
beklenen final geldi çattı yıkıldı kapı , duvar seni bilmem ama benim kalbimde bir çok derin yara var
istediğim şey çok değildiki sadece biraz sadakat ama sende değil sana gönül verende asıl büyük kabahat
dertsiz başıma dert açtın hayatımda kısa süre yer aldın gönül kapımı çalıpda kaçtın ruh halin neydi anlayamadım
demekki senin için aşk boş bir laftı dilinden düşüpte kırıldı toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı
senin için aşk boş bir laftı dilinden düşüpte kırıldı toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı
senin için aşk boş bir laftı dilinden düşüpte kırıldı toz pembe hayaller vardı pembesi gitti yazık oldu | |
|